Of je nu een heerlijke maaltijd op tafel zet, een lekkere taart maakt of vakantiegangers een leuke dag bezorgt, als je werkt in de horeca of toerisme ben je voortdurend bezig met je gasten. Of je nu werkt als gastheer/vrouw, kok of leidinggevende, in de horeca werk je vaak tot in de late uurtjes. Vroege vogels vind je meer in de bakkerij, waar je heerlijke broden en prachtige taarten bakt. Ben jij meer het organisatorische type? Wat dacht je dan van facilitair leidinggevende of medewerker in een animatieteam.

 

On The Job opleiding AHM/FD/MOH

School: ROC van Amsterdam | Niveau: 3 en 4

Operator vers industrie (BBL)

School: SVO vakopleiding food | Niveau: 2

Performing Arts | Dans en Theater (niveau 4)

School: ROC Nova College | Niveau: 4

Plantbased Chef

School: ROC van Amsterdam | Niveau: 4

Productiemedewerker slagerij (BBL)

School: SVO vakopleiding food | Niveau: 2
  • Stap 1:Opleiding zoeken
  • Stap 2:Opleiding bekijken
  • Stap 3:Aanmelding verzenden